Rentmeester – taxateur

Werken als rentmeester – taxateur in een ambitieuze en uitdagende werkomgeving met collega’s die elkaar inspireren om de beste kwaliteit te leveren voor onze opdrachtgevers! Dat is wat werken als rentmeester / taxateur voor Hack Rentmeesters betekent! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij een bijdrage leveren aan ons enthousiaste team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter aanvulling op ons team zijn wij per direct op zoek naar een collega rentmeester / taxateur. Je werkt proactief aan vakinhoudelijke opdrachten. Denk hierbij o.a. aan grootschalige taxatie- en grondverwervingstrajecten en vestigen van zakelijke rechten. Het waarderen van schadevergoedingen en het adviseren van onze opdrachtgevers op het gebied van grondzaken. Met jouw daadkrachtige en accurate karakter signaleer jij de behoeften van onze opdrachtgevers en verricht jij hierop de bijbehorende acties.

Lees verder

Wij zijn verhuisd

Het nieuwe telefoonnummer van Hack Rentmeesters is: 0412-85 66 63. Ons nieuwe bezoekadres is vanaf heden, zoals eerder aangekondigd: Achterste Groes 13, 5384 VG te Heesch.

Lees verder

Omgevingsmanager

Wie ben jij?

Als fulltime/parttime omgevingsmanager ben jij de link tussen de interne organisatie en externe stakeholders. Het begrijpen en vervolgens vertalen van de doelen en plannen van onze opdrachtgevers, naar voor de omgeving begrijpbare informatie is één van jouw talenten. Jij hebt een open houding en bent het aanspreekpunt m.b.t. omgevingszaken voor stakeholders. Jij bent een aanpakker, helpt mensen vooruit en denkt in oplossingen. Wij voeren projecten uit van verschillende complexiteitsniveaus en binnen verschillende kennisgebieden. Een uitstekende kans om door te groeien binnen jouw vakgebied, of om je kennis te delen met je collega’s.

Lees verder

Communicatieadviseur

Wie ben jij?

Als fulltime/parttime communicatieadviseur ben jij inzetbaar in functies waarbij alle aspecten van het vak aan bod komen. Je bent een duizendpoot, je past makkelijk aan binnen verschillende werkomgevingen en staat open voor nieuwe uitdagingen. Wij voeren projecten uit van verschillende complexiteitsniveaus en binnen verschillende kennisgebieden. Een uitstekende kans om door te groeien binnen jouw vakgebied, of om je kennis te delen met je collega’s.

Lees verder
1 2