Wij zijn verhuisd

Het nieuwe telefoonnummer van Hack Rentmeesters is: 0412-85 66 63. Ons nieuwe bezoekadres is vanaf heden, zoals eerder aangekondigd: Achterste Groes 13, 5384 VG te Heesch.

Lees verder

Omgevingsmanager

Wie ben jij?

Als fulltime/parttime omgevingsmanager ben jij de link tussen de interne organisatie en externe stakeholders. Het begrijpen en vervolgens vertalen van de doelen en plannen van onze opdrachtgevers, naar voor de omgeving begrijpbare informatie is één van jouw talenten. Jij hebt een open houding en bent het aanspreekpunt m.b.t. omgevingszaken voor stakeholders. Jij bent een aanpakker, helpt mensen vooruit en denkt in oplossingen. Wij voeren projecten uit van verschillende complexiteitsniveaus en binnen verschillende kennisgebieden. Een uitstekende kans om door te groeien binnen jouw vakgebied, of om je kennis te delen met je collega’s.

Lees verder

Communicatieadviseur

Wie ben jij?

Als fulltime/parttime communicatieadviseur ben jij inzetbaar in functies waarbij alle aspecten van het vak aan bod komen. Je bent een duizendpoot, je past makkelijk aan binnen verschillende werkomgevingen en staat open voor nieuwe uitdagingen. Wij voeren projecten uit van verschillende complexiteitsniveaus en binnen verschillende kennisgebieden. Een uitstekende kans om door te groeien binnen jouw vakgebied, of om je kennis te delen met je collega’s.

Lees verder

Nieuwe pachtnormen 2019

Minister Carola Schouten van LNV heeft in juni van dit jaar de pachtnormen opnieuw vastgesteld. Per 1 juli dit jaar, zijn de nieuwe pachtnormen 2019 van kracht. Voor 9 van de 14 pachtprijsgebieden, is de regionorm verhoogd. Dit geldt voor los bouw- en grasland, ten opzichte van 2018.

Lees verder
1 2