Werken bij

Wij werken voor overheden, particulieren en bedrijven. Wij bieden onze klanten ondersteuning bij projecten op het gebied van kabels & leidingen, infrastructuur, gebiedsontwikkeling en bij bouwprojecten in zowel stedelijke als landelijke gebieden. Wij hebben een sterke focus op kennisontwikkeling.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, talentvolle collega’s. Herken jij jezelf in een van de hiernaast genoemde profielen? Dien jouw CV in via de knop onderaan het profiel en wij nemen contact met je op.

Profielen

Rentmeester – taxateur

Werken als rentmeester - taxateur in een ambitieuze en uitdagende werkomgeving met collega’s die elkaar inspireren om de beste kwaliteit te leveren voor onze opdrachtgevers! Dat is wat werken als rentmeester / taxateur voor Hack Rentmeesters betekent! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij een bijdrage leveren aan ons enthousiaste team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter aanvulling op ons team zijn wij per direct op zoek naar een collega rentmeester / taxateur. Je werkt proactief aan vakinhoudelijke opdrachten. Denk hierbij o.a. aan grootschalige taxatie- en grondverwervingstrajecten en vestigen van zakelijke rechten. Het waarderen van schadevergoedingen en het adviseren van onze opdrachtgevers op het gebied van grondzaken. Met jouw daadkrachtige en accurate karakter signaleer jij de behoeften van onze opdrachtgevers en verricht jij hierop de bijbehorende acties.

Omgevingsmanager

Wie ben jij?


Als fulltime/parttime omgevingsmanager ben jij de link tussen de interne organisatie en externe stakeholders. Het begrijpen en vervolgens vertalen van de doelen en plannen van onze opdrachtgevers, naar voor de omgeving begrijpbare informatie is één van jouw talenten. Jij hebt een open houding en bent het aanspreekpunt m.b.t. omgevingszaken voor stakeholders. Jij bent een aanpakker, helpt mensen vooruit en denkt in oplossingen. Wij voeren projecten uit van verschillende complexiteitsniveaus en binnen verschillende kennisgebieden. Een uitstekende kans om door te groeien binnen jouw vakgebied, of om je kennis te delen met je collega's.

Communicatieadviseur

Wie ben jij?


Als fulltime/parttime communicatieadviseur ben jij inzetbaar in functies waarbij alle aspecten van het vak aan bod komen. Je bent een duizendpoot, je past makkelijk aan binnen verschillende werkomgevingen en staat open voor nieuwe uitdagingen. Wij voeren projecten uit van verschillende complexiteitsniveaus en binnen verschillende kennisgebieden. Een uitstekende kans om door te groeien binnen jouw vakgebied, of om je kennis te delen met je collega’s.