Sisette Schelbergen

Over Sisette Schelbergen

Rentmeester NVR

Opleiding en werkervaring

Ervaring op het gebied van grondzaken, zoals het beheer, de grondverwerving en planontwikkeling, heb ik opgedaan bij een ontgrondingsbedrijf in het zuidoosten van Nederland. Enkele jaren geleden heb ik de opleiding Grondverwerving en Schadevergoedingen en vervolgens de Rentmeestersopleiding afgerond. Sinds 2022 ben ik beëdigd Rentmeester NVR.

Interesse

Naast ervaring en kennis, ben ik sociaal ingesteld. Waar ik van kan genieten is plezier beleven met mijn gezin, familie en vrienden en van de vrijheid in de natuur. Vanuit mijn persoonlijke achtergrond (afkomstig uit een agrarisch gezin) heb ik affiniteit met de landbouwsector en kan ik, met mijn empathische persoonlijkheid, me goed verplaatsen in de grondeigenaar. Dit maakt mijn vak als rentmeester juist zo mooi!

Toekomst

We staan in ons kleine land voor grote opgaven, die veel bedrijven en grondeigenaren raken. Dat is een feit. Als rentmeester bij Hack Rentmeesters BV, kan ik hierin een actieve rol spelen en kom ik bij de grondeigenaar aan tafel, waar ik duidelijkheid kan geven en we samen kijken naar de mogelijkheden. De komende jaren zal ik mijzelf verder ontwikkelen door middel van de opleiding tot Register Taxateur, waardoor ik onze opdrachtgevers nog beter van dienst kan zijn.