Over Rob Belgers

Rentmeester NVR / Registermakelaar-Taxateur

 

Opleiding en werkervaring

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool met als afstudeerrichting Vastgoed en Makelaardij. In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen mogen volgen waaronder Grondverwerving & Schadevergoedingen en in het kader van mijn lidmaatschap bij de NVR ben ik doorlopend bezig met bijscholing.

Na mijn afstuderen heb ik van 2010 tot 2012 voor een particuliere vastgoedbelegger/ontwikkelaar gewerkt. Waarna ik vanaf 2012 tot 2021 voor een waterschap heb gewerkt in verschillende rollen; medewerker grondzaken, adviseur grondzaken, coördinator grondverwerving en taxateur. Als beëdigd rentmeester en registertaxateur heb ik mij breed kunnen ontwikkelen in veel aspecten van het vakgebied. De laatste jaren ben ik voornamelijk betrokken geweest bij Ruimte voor de Rivier projecten en HWBP dijkversterkingen.

Toekomst

Werken bij Hack Rentmeesters betekent voor mij dat ik in een ondernemende en vernieuwende organisatie kan werken om opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. Met veel enthousiasme ga ik mezelf verder ontwikkelen in de rol van rentmeester.