Over Rick van Meegen

Aspirant Rentmeester NVR

 

Opleidingen en werkervaring

Al van kinds af aan heb ik interesse voor het buitenleven. Tijdens mijn mbo-opleiding in Velp heb ik diverse stages gelopen bij landgoederen en terrein beherende organisaties. Tijdens deze stages is mijn interesse in de ontwikkeling van het landelijk gebied gegroeid. Daarom heb ik na het behalen van mijn mbo-diploma de keuze gemaakt om door te studeren aan Hogeschool van Hall Larenstein. Hier ben ik afgestudeerd met de specialisaties Rentmeesterij en Ondernemerschap. Tijdens mijn afstuderen heb ik, bij een grote terrein beherende organisatie, onderzoek gedaan naar onrechtmatig grondgebruik. Na mijn afstuderen ben ik direct in dienst getreden bij Hack Rentmeesters.

Interesse

In mijn vrije tijd ben ik veel in het landelijk gebied te vinden. Ik heb een grote passie voor de hengelsport en de jacht. Dit verbindt mij onlosmakelijk met het buitenleven en het landelijk gebied.

Toekomst

Werken bij Hack Rentmeesters betekent voor mij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het hebben van een ondernemende geest. In dit relatief jonge, maar gedreven team is er veel ruimte voor moderniteit en heerst er een ondernemende denk- en werksfeer, iets wat goed bij mij past. Komende jaren zal ik mijzelf verder ontwikkelen binnen de moderne rentmeesterij doormiddel van aanvullende opleidingen en cursussen. Hierdoor wordt mijn kennis vergroot in al het mooie dat werken in het landelijk gebied te bieden heeft en kan ik onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.