Over Koen Paul

Rentmeester NVR / Registermakelaar-Taxateur

 

Opleidingen en werkervaring

In februari 2014 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Van Hall Larenstein te Velp, hier heb ik de opleiding Bos- en Natuurbeheer gevolgd met de specialisaties Vastgoed en Grondtransacties (rentmeesterij) en Westerse Bosbouw. Na mijn afstuderen ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen en heb ik mezelf voornamelijk gericht op het vestigen van zakelijke rechten voor een drinkwaterbedrijf in het westen van het land.

Nu ben ik werkzaam bij Hack Rentmeesters, een verfrissend jong bedrijf met een enorm gedreven en ondernemende instelling. Werkzaam zijn bij Hack Rentmeesters staat voor het leveren van kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen aangaan. Met volle enthousiasme ga ik mezelf de komende jaren verdiepen en verbreden in al het moois dat de rentmeesterij te bieden heeft.

Interesse

Mijn affiniteit met het landelijk gebied heb ik al jong ontwikkeld. Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf midden in het Groene Hart tussen de boomkwekerijen en landerijen. Het buitengebied is voor mij de plek om te wonen, leven en werken. In mijn vrije tijd trek ik graag de polder in of breng ik een bezoek aan de bossen van de Veluwe-Zoom, waar ik momenteel grofwildbeheer uitvoer.