Over Etiënne Hack

Rentmeester NVR / Registermakelaar-Taxateur / DOBS deskundige

 

Opleidingen

Na het behalen van mijn Havo diploma ben ik rentmeesterij gaan studeren aan Hogeschool Van Hall Larenstein. Direct na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan bij De Lorijn raadgevers o.g. waarbij ik in de avonduren de opleidingen makelaardijleer en grondverwerving & schadeloosstellingen heb gevolgd. In het kader van mijn lidmaatschap bij de NVR ben ik doorlopend bezig met bijscholing. Op korte termijn start ik met de opleiding Master of Real Estate.

Ervaring

In de acht jaar na het afstuderen ben ik in dienst geweest bij De Lorijn raadgevers o.g. waar ik voor diverse opdrachtgevers verschillende werkzaamheden heb verricht. Van lokale overheid tot pensioenfonds en van beheer tot balanstaxatie. Als beëdigd rentmeester en registertaxateur heb ik mijzelf kunnen verdiepen in veel aspecten van het vakgebied. In de afgelopen jaren hebben we als kantoor voor diverse (semi-)overheden en particuliere instanties diensten verricht. Actuele projecten zijn HWBP dijkversterkingen en transities in het energie landschap.

Toekomst

De rentmeesterij is aan veranderingen onderhevig. De digitale revolutie is ook binnen ons vakgebied losgebarsten. Overzichten van beheren op digitale kaarten met achterliggende databases, geautomatiseerd opstellen van correspondentie, direct raadpleegbare informatie, geautomatiseerd opstellen van grondverwervingstekeningen, etc. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de toekomst voor ons vakgebied. Bent u er al klaar voor? Gaan we samen op een moderne wijze de toekomst in?

Deel uw ervaringen met Etiënne Hack