Omgevingsmanager

Wie ben jij?

Als fulltime/parttime omgevingsmanager ben jij de link tussen de interne organisatie en externe stakeholders. Het begrijpen en vervolgens vertalen van de doelen en plannen van onze opdrachtgevers, naar voor de omgeving begrijpbare informatie is één van jouw talenten. Jij hebt een open houding en bent het aanspreekpunt m.b.t. omgevingszaken voor stakeholders. Jij bent een aanpakker, helpt mensen vooruit en denkt in oplossingen. Wij voeren projecten uit van verschillende complexiteitsniveaus en binnen verschillende kennisgebieden. Een uitstekende kans om door te groeien binnen jouw vakgebied, of om je kennis te delen met je collega’s.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het stroomlijnen van omgevingsmanagement voor verschillende opdrachtgevers tegelijkertijd. Je zorgt ervoor dat afspraken met de stakeholders en de betrokken (interne) partijen worden gemaakt en nagekomen, terwijl er ook draagvlak blijft/ komt voor het project. Je zorgt er niet alleen voor dat het project uitgevoerd kan worden, maar ook dat dit tijdig, correct en volgens gestelde randvoorwaarden gebeurt. Je werkt voor meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd, op ons kantoor in Nuland of op locatie bij de klant. Dit betekent een erg afwisselende baan, maar vereist zeker ook goede plannings- en prioriteringsvaardigheden.

Concrete werkzaamheden zijn bijvoorbeeld: het voeren van keukentafelgesprekken en het openbaar maken van informatie via verschillende kanalen, bijvoorbeeld websites, sociale media en lokale publicaties. Het inzetten en begeleiden van vergunningsaanvragen en de bijbehorende onderzoeken. Het verzamelen en registreren van informatie uit de omgeving, middels CRM programma’s.

Wij zijn Hack Rentmeesters …

Wij werken voor overheden, particulieren en bedrijven. Wij bieden onze klanten ondersteuning op het gebied van infra, bij gebiedsontwikkeling en bouwprojecten in zowel stedelijke als landelijke gebieden. Wij hebben een sterke focus op kennisontwikkeling. Zo worden, zijn en blijven onze mensen de beste in hun vak.

Wij werken iedere dag aan ontwikkeling en daar worden wij blij van, jij ook?

Is jouw interesse gewekt en ben jij in het bezit van:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in, bij voorkeur, de richting van civiele techniek, communicatie, bouwkunde, technische bedrijfskunde, rentmeesterij of landschapsbeheer;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring als omgevingsmanager of projectmanager;
  • kennis op het gebied van kabels en leidingen.

Laat ons weten waar je interesses liggen en solliciteer direct.

Terug naar vacatures