Over Wendy Damen

Directiesecretaresse vastgoed

Opleiding en ervaring

Van jongs af aan wist ik al dat ik graag naar Schoevers wilde. Hét opleidingsinstituut voor het secretaresse vak. En zo is het gegaan. Ik heb daar zowel de opleiding voor Directiesecretaresse gevolgd als de opleiding voor European Secretarial Assistant. De kennis en kunde die ik daar heb opgedaan heb ik inmiddels aangevuld met veel praktische ervaring op diverse secretariaten. Naast mijn werk heb ik een deeltijd opleiding Commerciële Economie gevolgd aan de HEAO. Deze opleiding geeft mijn werk nog meer verdieping en variatie.

Interesse

Opgegroeid in de randstad, maar geboren met een groen hart hebben wij recentelijk onze droom kunnen waarmaken door op een mooie plek in het buitengebied te gaan wonen. Elke dag geniet ik daar van de natuur en de agrarische percelen om ons heen. Ook ben ik graag op de golfbaan, in de bergen om te skiën of in de natuur voor een flinke wandeling.

Toekomst

Vanaf november 2022 ben ik werkzaam bij Hack Rentmeesters B.V. in de functie van Vastgoed directie secretaresse. De vastgoedmarkt is voor mij een nieuwe branche waar ik graag alles over leer. Het is voor mij belangrijk om met plezier naar mijn werk te blijven gaan, om elke dag te starten met positieve energie en het gevoel dat we als team aan het verbeteren en aan het groeien zijn. Ik voel mij dan ook als een vis in het water in dit groeiende team van prettige collega professionals.