Over Jochem van Santvoort

Rentmeester NVR / Registermakelaar-taxateur

Opleidingen en werkervaring

Na het behalen van mijn VWO-diploma aan Gymnasium Bernrode heb ik Vastgoed en Makelaardij gestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Hier ben ik in 2011 afgestudeerd met een onderzoek naar planschadetaxaties in het landelijk en agrarisch gebied. Na mijn studie ben ik in eerste instantie aan de slag gegaan als makelaar-taxateur in de regio Noordoost Noord-Brabant, bij Huizenier Makelaardij te Oss. Vervolgens ben ik werkzaam geweest in de agrarische makelaardij en rentmeesterij bij ZLTO. In dit kader heb ik ook de praktijkopleiding landelijk vastgoed taxateur afgerond.

Inmiddels ben ik werkzaam bij Hack Rentmeesters, waar ik de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen tot een deskundige en gedreven rentmeester waarbij kwaliteit in de dienstverlening voorop staat.

Interesse

Mijn interesse in het landelijk en agrarisch gebied is me als het ware “met de paplepel ingegoten”. Als zoon van een agrarisch ondernemer is deze affiniteit natuurlijk snel ontwikkeld. Hack Rentmeesters is als moderne rentmeesterij praktijk klaar voor de toekomst. Ik hoop hier met mijn kennis en ervaring een grote bijdrage te kunnen leveren aan uw (klant)tevredenheid.

Deel uw ervaringen met Jochem van Santvoort